
مزایا و مشکلات رایج استفاده از دزدگیر اماکن

مزایا و مشکلات رایج استفاده از دزدگیر اماکن
مزایای استفاده از دزدگیر اماکن
۱- کاهش چشمگیر مورد سرقت قرار گرفتن ساختمان
خلافکاران و سارقان فرصت طلب هستند و همواره در جستجوی اهداف آسان میباشند. مطالعات زیادی نشان میدهد که همیشه اماکنی که مجهز به دزدگیر اماکن نمیباشند، سه برابر بیشتر از اماکنی که سیستم نظارتی مناسب و پیشرفتهای دارند، مورد سرقت قرار میگیرند.
هنگامی که یک ساختمان دارای یک سیستم امنیتی مجهز باشد و با قرار دادن تابلو، دیگران در جریان تحت پوشش قرار داشتن ساختمان گیرند، احتمال ورود سارقان به آن ساختمان بسیار کم خواهد شد. در چنین شرایطی سارقان میدانند که تلاش آنها شکست خواهد خورد و ممکن است چهره آنها شناسایی شود.
۲- مدیریت ساختمان از راه دور
کاربرانی که از سیستم حفاظتی برای ساختمان خود استفاده میکنند، قادر خواهند بود از راه دور ساختمان خود را مدیریت کنند. کاربر میتواند از هر نقطهای در جهان، سیستم امنیتی ساختمان را فعال و یا غیرفعال کند. همچنین از طریق شبکه اینترنت، تصاویر ثبت شده توسط دوربینهای مداربسته را مشاهده نموده و رفت و آمدها را تحت نظر داشته باشند.
۳- استفاده از مزایای تخفیفی
شرکتهای بیمه در سراسر دنیا، برای ساختمانهایی که دارای سیستم امنیتی میباشند، تخفیف قایل میشوند.
مشکلات رایج دزدگیر اماکن
آلارمهای اشتباه
مهمترین مشکل دزدگیر اماکن آلارمهای اشتباه میباشد.
۱- خطای چشمیها بخاطر نور خورشید
ممکن است آژیر خطا در زمان مشخصی از روز با تلورانس چند دقیقه به صدا درآید. احتمالا این خطا مربوط به انعکاس نور خورشید میباشد. در این حالت اغلب تابش نور خورشید به جسمی منعکس کننده، باعث شکست نور به داخل چشمی میشود و این عمل باعث تحریک چشم و آلارم خطا خواهد شد.
۲- خرابی باتری
ممکن است آژیر خطا بعد از گذشت زمانی نسبتا زیاد از زمان فعال کردن دستگاه به صدا درآید. دلیل عمده این آژیر خطا ممکن است باتری باشد. خرابی باتری باعث جریان کشی بیش از حد از دستگاه خواهد شد و باعث آلارم مزاحم میگردد. باید توجه داشت که جهت تست باتری هیچ وقت تست ولتاژی باتری کافی نیست. ممکن است ولتاژ ۱۲ ولت را داشته باشید ولی جریان دهی باتری کم شده باشد. جهت تست این مورد، باید برق را قطع کرده بعد از چند دقیقه ولتاژ را مجددا تست نمایید.
۳- به صدا در آمدن آژیر بلافاصله بعد از فعال کردن دزدگیر
اگر بلافاصله بعد از فعال نمودن دزدگیر، آژیر هشدار به صدا درآید، باید موارد ذیل را چک کرد:
- ابتدا از سالم بودن فیوز AUX اطمینان حاصل نمایید.
- با جامپر کردن زونها از سلامت دستگاه اطمینان حاصل نمایید.
- در صورت سالم بودن دستگاه دزدگیر اماکن، باید سنسورهایی که روی مکان مورد نظر (مکانی که آلارم میدهد) نصب هستند، را از داخل سنسور جامپر کرد.
نکات استفاده از چشمی دزدگیر اماکن
جهت جلوگیری از آلارمهای بیمورد دزدگیر اماکن، در استفاده از چشمیها باید به نکات زیر حتما توجه فرمایید:
- شکست نور خورشید و چراغ اتومبیل و هر نور دیگری بصورت مستقیم بر روی چشمیها باعث تحریک آنها خواهد شد. در نصب این تجهیزات سعی کنید محل چشمی را بصورت صحیح انتخاب نمایید.
- در محلهایی که حیوانات خانگی و موجودات زنده مانند گربه، موش و … رفت و آمد میکنند، نصب چشمی باعث تحریک دستگاه شده و موجب آلارم خواهد شد.
- شعلههای شومینه و بخاری و … چنانچه در نزدیک کادر پوشش چشمی قرار داشته باشند باعث آلارم خواهند شد.
- حرکت پرده در اثر باز بودن پنجره ها و یا وزش باد کولر نیز میتوانند موجب تحریک سنسورها و ایجاد آلارم شوند.